Het Bestuur

 
Het bestuur van Oranje Blauw bestaat uit vrijwilligers; ouders van onze turnsters en een trainster. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris, bestuurslid PR en twee algemene bestuursleden. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de vereniging, zoals bijvoorbeeld het regelen van de verschillende zalen, zorgen voor een trainerskader, innen van de contributie en het betalen van de trainers. Maar ook contacten onderhouden met andere verenigingen en de KNGU en de communicatie met de leden.

Naast de bestuursleden zijn er meerdere ouders actief binnen Oranje Blauw: twee ouders houden de ledenadministratie bij, er is een webmaster, een trainer en twee ouders die de Grote Clubactie coördineren, een ouder die vergaderingen van de KNGU bijwoont en ouders die nog op een andere manier ondersteuning bieden.


Voorzitter

Joop

Mijn naam is Joop Baltussen, en zoals de meeste bestuursleden ben ik de vereniging ingerold via mijn dochters Giulia en Sofia die sinds 2007 turnen bij Oranje Blauw. Al snel werd ik via mijn dochters gevraagd om in het bestuur te stappen en omdat de nood nogal hoog was ben ik begonnen, in 2007 als secretaris en sinds 2011 als voorzitter van de vereniging. In die jaren heb ik de vereniging zien groeien, veranderen en vooral mooier zien worden. Ik vind het belangrijk dat het leuk is om mee te doen bij Oranje Blauw, voor de turnsters en gymnasten om bij ons te sporten, voor onze enthousiaste trainers en assistenten om de lessen te verzorgen, maar ook voor de vrijwilligers die zich structureel of incidenteel inzetten voor de vereniging. Mijn motto heb ik gekregen van de ex-voorzitter van Sparta: “De vereniging dat zijn wij allemaal”.
Als voorzitter heb ik mijn aandeel in het dagelijks bestuur, maar probeer ik ook de langere termijn in de gaten te houden. Vaak ontstaat een nieuw initiatief ergens in een hoekje van de vereniging en het is bijzonder stimulerend om zo’n idee te zien groeien, vorm te zien krijgen en uiteindelijk gerealiseerd te zien worden. Zo ontstond onze mooie nieuwe turnzaal, onze groepen voor Special Gym, de nieuwe zalen in Hatert en Oud West, en het meest recent, onze Instroomgroep. Ik wil graag iedereen uitnodigen om mee te blijven denken en mee te blijven werken aan onze mooie Vereniging.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris

Marlies van Ruiten

Mijn naam is Marlies van Ruiten. Sinds 2010 turnt mijn dochter Lizzy bij Oranje Blauw en heb ik al regelmatig kunnen ervaren wat voor een prettige sfeer er binnen de vereniging heerst. Omdat een vereniging niet kan draaien zonder hulp van vrijwilligers heb ik mij in 2015 gemeld om wat taken op mij te nemen. De eerste paar jaar heb ik mij bezig gehouden met PR en communicatie en sinds seizoen 2018-2019 heb ik de taken van de vorige secretaris overgenomen. Het leuke van dit vrijwilligerswerk is dat het mij verrijkt omdat ik uitgedaagd word om zaken op te pakken waar ik mij in mijn normale werkzaamheden niet mee bezig houdt.

Als secretaris hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het structureren van de inkomende mails en ervoor te zorgen dat deze bij de juiste persoon terecht komen. Daarnaast regel ik allerhande zaken en maak verslag van onze maandelijkse vergaderingen. Mocht u vragen hebben en weet u de juiste persoon niet te bereiken? Neem dan gerust contact op via onderstaand mailadres.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Vincent

Ria

Even voorstellen, mijn naam is Vincent Smal, woonachtig in Malden en sinds seizoen 2011-2012 bestuurslid bij Oranje Blauw. In de eerste 2 seizoenen als secretaris en in de seizoenen daarna in de rol van penningmeester. Ik ben actief betrokken geraakt bij de vereniging door mijn dochter, die als recreant is gestart in de Veldschuur in Malden en momenteel in de B-selectie traint.

Het is leuk om deel uit te mogen maken van een actieve vereniging als Oranje Blauw, waar door de gezamelijke betrokkenheid van de train(st)ers en het bestuur, nieuwe ideeën een kans krijgen, met enthousiasme turntraining wordt geven en de leden het naar de zin hebben. In mijn rol als penningmeester beheer ik de inkomsten en uitgaven van de vereniging om de vereniging financieel gezond te houden. Als er vragen zijn met betrekking tot rekeningen, incasso’s of andere financiële zaken dan ben ik via onderstaande e-mail te bereiken.

 

 

 

 
Hallo, mijn naam is Ria Brugman en ik woon in  Malden. Mijn dochter turnt al een aantal jaar fanatiek bij de B-selectie van Oranje Blauw. Doordat ze het leuk vind bij de vereniging gaat ze ook steeds meer helpen met bijvoorbeeld de trainingen van de recreanten. Het is een leuke, gezellige en natuurlijk ook fanatieke vereniging. Omdat ik zelf  wat meer vrije tijd kreeg leek mij het leuk om mij aan te melden als bestuurslid. Zelf ben ik werkzaam als medisch analist in het RadboudUMC. Ik wilde graag eens iets heel anders gaan doen. Daarom stort ik mij volledig op het penningmeesterschap. Ik hoop hier een boel nieuwe dingen te leren en natuurlijk de vereniging financieel gezond te houden. Als er vragen zijn met betrekking tot rekeningen, incasso’s of andere financiële zaken dan ben ik via onderstaande e-mail te bereiken.
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen bestuurslid

Jong talent10

Ik ben Sophie Grijs (1991) en ik heb de opleiding Sport- en Bewegingseducatie in 2014 met succes afgerond. Deze opleiding richt zich op het verhogen van de sportparticipatie van verschillende doelgroepen. Daarnaast ben ik al jaren trainster bij Oranje Blauw. Op dit moment ben ik binnen de vereniging actief als hoofdtrainster recreatie, trainster van Jong Talent én als bestuurslid. Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen met plezier te zien/laten bewegen!

Zelf ben ik ooit als kind bij de Jong Talent begonnen bij Oranje Blauw en geëindigd in de A-selectie. Helaas moest ik stoppen vanwege een blessure. Geen turnen meer, dus dan maar training geven en andere vrijwillige werkzaamheden verrichten binnen de vereniging om het een beetje te compenseren.

Sinds juni 2016 ben ik naast al mijn bezigheden bij Oranje Blauw werkzaam bij Sportservice Nijmegen. Een ontzettend leuke combinatie, ik hoop dit nog lang te blijven doen!

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.____________________________________________________________________________________________________________________

Bestuurslid evenementen

Harm Versteegen

Mijn naam is Harm Versteegen. Inmiddels woon ik ongeveer 10 jaar samen met Yvonne in Lent, waar onze dochter Marit (2011) op haar vijfde is begonnen met turnen. Na 1 jaar werd ze gevraagd voor Jong Talent, waar ze nu inderdaad traint. Tijdens de laatste clubkampioenschappen werd er gevraagd wie zich beschikbaar wilde stellen voor het bestuur of een commissie. Hierop besloot ik wel een kleine taak op me te willen nemen, het transport. Dat leek me het beste passen bij mijn baan als buschauffeur. Toen ik vervolgens bij de eerste vergadering was merkte ik dat het lastig was om aan bestuursleden te komen. Hierop heb ik besloten mij voorlopig beschikbaar te stellen als bestuurslid evenementen. Het bestuur bestaat uit enthousiaste mensen die allemaal het beste met de club voor hebben. Ik voelde mij hier meteen thuis. Ik moet de club nog wel wat beter leren kennen en ik zal me dan ook met alle plezier laten bijstaan door mensen die al ervaring hebben met het organiseren van de diverse evenementen die de club organiseert. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kan u me altijd bereiken via onderstaand e-mailadres.

 Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bestuursleden technische zaken

foto Theo

Mijn naam is Theo Joosten. Ik heb een achtergrond in de wereld van de sport. Mijn opleidingen zijn Leraar Lichamelijke Opvoeding, Hoger Management Sport en een master Sportmanagement. Ik heb meer dan 25 jaar in de wereld van de sport gewerkt. Ook 4 jaar als directeur Breedtesport bij NOCNSF. Oranje Blauw is een prachtige vereniging. Ik help graag om de vereniging leuker en beter te maken voor onze leden.

Jan

Mijn naam is Jan Maassen en mijn dochter turnt inmiddels al een aantal jaar bij Oranje Blauw. Na al een paar keer te hebben geholpen werd ik gevraagd of ik geen interesse had om bij het bestuur te komen. Na even twijfelen heb ik hiermee ingestemd en het is leuk om mij met een stel jonge mensen in te zetten voor een bepaalde taak. Zelf werk ik op de zandwinning in Lent waar we recreatieplassen maken. Ook leuk werk, maar weer heel anders. Bij Oranje Blauw proberen we zoveel mogelijk mensen actief te krijgen om zich in te zetten voor de vereniging en plezier te houden in de sport. Voor de turn(st)ers maar ook voor train(st)ers en ouders!

 

 Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bestuurslid communicatie

foto Niek

Ik ben Niek Hermsen. Mijn dochter Alice (2011) is een paar jaar geleden begonnen met turnen bij een recreatiegroep van Oranje Blauw en zit inmiddels bij AB Jong. Zelf ga ik liever hardlopen of wielrennen, maar ik kijk vol bewondering naar haar sprongen, draaien en vooral dat onmogelijk lijkende rekken. Ik werk sinds een paar jaar als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs. Daarvoor heb ik tien jaar als webredacteur en communicatieadviseur gewerkt.

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ledenadministratie

ledenadministratie

Babsie van Aalderen

Een belangrijke en verantwoordelijke taak binnen Oranje Blauw ligt bij de ledenadministratie. De ledenadministratie van Oranje Blauw wordt bijgehouden door Babsie van Aalderen. Zij zorgt ervoor dat alle inschrijvingen en opzeggingen verwerkt worden in het ledenadministratiesysteem. Daarnaast beantwoordt zij mails en vragen van ouders.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.