Het Bestuur

 
Het bestuur van Oranje Blauw bestaat uit vrijwilligers, ouders van onze turnsters. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de vereniging, zoals het zorgen voor een trainerskader, innen van de contributie en het betalen van de trainers. Maar ook contacten onderhouden met andere verenigingen en de KNGU en de communicatie met de leden.

Naast de bestuursleden zijn er meerdere ouders actief binnen Oranje Blauw: twee ouders houden de ledenadministratie bij, er is een webmaster en een ouder die de storno's oppakt. Wil jij ook iets doen voor Oranje Blauw? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Voorzitter

Theo

Mijn naam is Theo Joosten. Ik heb een achtergrond in de wereld van de sport. Mijn opleidingen zijn Leraar Lichamelijke Opvoeding, Hoger Management Sport en een master Sportmanagement. Ik heb meer dan 25 jaar in de wereld van de sport gewerkt. Ook 4 jaar als directeur Breedtesport bij NOCNSF. Oranje Blauw is een prachtige vereniging. Ik help graag om de vereniging leuker en beter te maken voor onze leden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris

Marlies van Ruiten

Mijn naam is Marlies van Ruiten. Sinds 2010 turnt mijn dochter Lizzy bij Oranje Blauw en heb ik al regelmatig kunnen ervaren wat voor een prettige sfeer er binnen de vereniging heerst. Omdat een vereniging niet kan draaien zonder hulp van vrijwilligers heb ik mij in 2015 gemeld om wat taken op mij te nemen. De eerste paar jaar heb ik mij bezig gehouden met PR en communicatie en sinds seizoen 2018-2019 heb ik de taken van de vorige secretaris overgenomen. Het leuke van dit vrijwilligerswerk is dat het mij verrijkt omdat ik uitgedaagd word om zaken op te pakken waar ik mij in mijn normale werkzaamheden niet mee bezig houdt.

Als secretaris hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het structureren van de inkomende mails en ervoor te zorgen dat deze bij de juiste persoon terecht komen. Daarnaast regel ik allerhande zaken en maak verslag van onze maandelijkse vergaderingen. Mocht u vragen hebben en weet u de juiste persoon niet te bereiken? Neem dan gerust contact op via onderstaand mailadres.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris

Ellen

Mijn naam is Ellen Ackerman (1978). Mijn dochter Iris (2012) turnt al een aantal jaar met veel plezier bij Oranje Blauw. Eerst in Malden bij de recreatie groepen en sinds 2020 bij de selectie. Wij wonen met ons gezin in Malden en in het dagelijks leven werk ik als HR adviseur. Daarnaast sport ik zelf ook graag (o.a. hardlopen bij de Funrunners in Nijmegen).

Ik vind het belangrijk dat onze kinderen kunnen sporten. Om dat mogelijk te maken, kan een vereniging niet zonder vrijwilligers. Daarom heb ik me in de zomer van 2021 gemeld toen Oranje Blauw op zoek was naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden. Samen met Marlies van Ruiten ga ik de secretariaatstaken voor mijn rekening nemen. Daarnaast zijn er binnen de vereniging altijd dingen te doen en te organiseren waar ik aan bij kan dragen. In de korte tijd dat ik nu als (aspirant-)bestuurslid betrokken ben bij de vereniging, heb ik ervaren dat er een prettige sfeer heerst. Ik vind het zelf erg fijn en belangrijk om elkaar te helpen en de werkzaamheden te verdelen onder de bestuursleden. Ook afhankelijk van beschikbare tijd, persoonlijke interesses en kwaliteiten. Dat maakt het voor mij onderling leuk samenwerken. En zo blijft het voor ons allemaal haalbaar om de taken voor Oranje Blauw te combineren met werk, gezin en andere bezigheden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Ria

Hallo, mijn naam is Ria Brugman en ik woon in  Malden. Mijn dochter turnt al een aantal jaar fanatiek bij de B-selectie van Oranje Blauw. Doordat ze het leuk vindt bij de vereniging gaat ze ook steeds meer helpen met bijvoorbeeld de trainingen van de recreanten. Het is een leuke, gezellige en natuurlijk ook fanatieke vereniging. Omdat ik zelf  wat meer vrije tijd kreeg, leek mij het leuk om mij aan te melden als bestuurslid. Zelf ben ik werkzaam als medisch analist in het RadboudUMC. Ik wilde graag eens iets heel anders gaan doen. Daarom stort ik mij volledig op het penningmeesterschap. Ik hoop hier een boel nieuwe dingen te leren en natuurlijk de vereniging financieel gezond te houden. Als er vragen zijn met betrekking tot rekeningen, incasso’s of andere financiële zaken dan ben ik via onderstaande e-mail te bereiken.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen bestuurslid

 

vacant

 


Evenementen

Mark Dreis

 

Hoi, ik ben Mark Dreis. In het seizoen 2018-2019 ben ik in het bestuur gekomen, nadat toenmalige bestuursleden tijdens de clubkampioenschappen om hulp vroegen. Sommigen zullen mij kennen van de Hazenkamp als muziekman. Hierdoor kende ik de meeste selectietrainsters en bestuursleden van Oranje Blauw al. Ik heb ervaring met wedstrijdorganisatie en materiaal, daarom behartig ik de evenementen in het bestuur en help ik met het materiaal op de accommodaties waar we turnen. Ik wil graag dat iedereen kan turnen op zijn eigen niveau, en met veel plezier. Dat vind ik in deze vereniging en dit bestuur. Samen dragen we dat uit.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zaalbeheer

Remco

Ik ben Remco Kranendonk en in augustus 2021 ben ik toegetreden tot het bestuur van Oranje Blauw, met een speciale verantwoordelijkheid voor het zaalbeheer. In overleg met de trainsters van Oranje Blauw zorg ik ervoor dat we gebruik kunnen maken van goed uitgeruste zalen in de verschillende wijken van Nijmegen, alsmede in Malden en Lent. Ik woon sinds vijf jaar in Lent en heb drie dochters. De oudste (13) is hockeyster en de anderen (11 en 8) turnen beiden bij Oranje Blauw, A-selectie en C-selectie. Ook mijn vrouw heeft een turnverleden, bij Sparta en bij KUNST. Zelf heb ik altijd gevoetbald.

Momenteel ben ik vooral actief op de wielrenfiets en MTB en doe ik aan hardlopen. Ik vind Oranje Blauw een sympathieke sportvereniging met een grote betrokkenheid van trainers en begeleiders. Bij mijn kinderen zie ik dat ze veel plezier hebben, maar ook dat ze in vrij korte tijd veel hebben geleerd. Ik wil graag bijdragen aan het scheppen van de goede voorwaarden voor turnplezier van onze kinderen.

 Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Communicatie

 

Heb je een vraag of een opmerking over de communicatie(kanalen)  van Oranje Blauw, dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ledenadministratie

ledenadministratie

Babsie van Aalderen

Een belangrijke en verantwoordelijke taak binnen Oranje Blauw ligt bij de ledenadministratie. De ledenadministratie van Oranje Blauw wordt bijgehouden door Babsie van Aalderen. Zij zorgt ervoor dat alle inschrijvingen en opzeggingen verwerkt worden in het ledenadministratiesysteem. Daarnaast beantwoordt zij mails en vragen van ouders.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.