Kleding

Kleding
Recreatie: De kinderen mogen elk goedzittend sportpakje, turnpakje of balletpakje aanhebben. De voorkeur gaat uit naar een pakje dat uit één stuk bestaat. Voor jongens geldt dat niet, zij kunnen een sportbroek met t-shirt dragen. Hoe minder wijd en slobberig de kleding is, hoe beter. Er wordt meestal op blote voeten gegymd.

Selectie: Bij trainingen is het dragen van een turnpakje verplicht. Oranje Blauw heeft eigen turnkleding, speciaal ontworpen voor onze vereniging. Voor de selectie is het dragen van het wedstrijdpakje verplicht bij wedstrijden. De selectie heeft uniforme trainingspakken, die tijdens wedstrijdendagen gedragen moeten worden om als vereniging herkenbaar te zijn.

Prijzen kleding
Wedstrijdpakje C, AB-jong en Jong Talent (blauw, wit, oranje)     € 55,00
Wedstrijdpakje A en B selectie (blauw/zilver/oranje lange mouw) € 63,95/69,95

Voor meer informatie over de turnkleding kunt u terecht bij de trainster.

Nieuwe turnpakjes kopen
Giulia Baltussen, turnster bij de selectie van Oranje Blauw, verkoopt leuke turnpakjes en turnbroekjes voor een betaalbare prijs. De turnpakjes en turnbroekjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-10100177.