Welkom bij Oranje Blauw, een gezellige gymnastiek- en turnvereniging in Nijmegen en omstreken. 

 

Bij Oranje Blauw kunnen meisjes en jongens gymmen en turnen vanaf een leeftijd van 4 jaar. Op enkele locaties kunnen er zelfs kinderen vanaf 3 jaar instromen. Plezier hebben in de sport staat bij ons voorop.

 

 

sponsorkliks 120x120

Vanaf nu is het voor iedereen die CGV OranjeBlauw een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. De website www.sponsorkliks.com biedt dé oplossing.

Klik hier voor meer informatie.

 

Bestel uw turnpakjes door op het CEK logo te klikken. Hiermee sponsort U uw club, want over elke aankoop via deze link ontvangt Oranje Blauw commissie.

Afschrijving incasso's wedstrijdkleding

Door omstandigheden is het nog niet gelukt om enkele automatische incasso's af te schrijven. Het betreft hier machtigingen die zijn afgegeven voor de nieuwe turnpakjes en/of trainingspakken. Ook de inning van de wedstrijdgelden heeft nog niet plaatsgevonden. Deze bedragen zullen daarom in mei tegelijk worden afgeschreven. Mocht dit bedrag te groot zijn voor u om in een keer te betalen, dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester Ria, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..